За нас

За нас

Фирма „Делта Агри” ООД

е специализирана в продажбата и сервиз на нова и употребявана селскостопанска техника. Централният офис на фирмата се намира в гр.Русе, бул.Липник 106.

Фирмата е ориентирана към задоволяване на потребностите както на средни и малки фермери, така и на големите земеделски производители.

Основната цел на „Делта Агри” ООД е да задоволим в максимална степен потребностите на всички фермери , като им предлагаме пълната гама от селскостопанска техника.

В нашата фирма може да намерите машини за зърнопроизводство, зеленчукопроизводство, лозарство, овощарство и животновъдство.

Партнираме си с водещи фирми от Европейския съюз и Република Турция.

Фирмата е изключителен представител за Югоизточна Европа на „Агрозакс” Германия. Чрез сътрудничество с фирма „Агрозакс” ние задоволяваме потребностите на нашите фермери с техника на фирма Claas втора употреба.

Изключителен представител за България сме на фирма Swimer Полша, за продажба на подвижни цистерни за съхранение на течни горива (мобилни бензиностанции), AdBlue и течни торове.

Работим на територията на България и Румъния, като на територията на Румъния си партнираме с водещи фирми в продажбата на селскостопанска техника.